XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Retour Sturen XLMusic.nl webshops

Wilt u een product retour sturen voor garantie, omruil of onder de 14 dagen opzicht regeling? Dan leest u op deze pagina hoe we dit zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk voor u hebben gemaakt.

180 dagen gratis retour! Garantie, service en omruil

Bij XLmusic.nl leveren wij ook XL service. Mocht er ook maar iets binnen het eerste half jaar na aankoop van uw product zijn waardoor u product voor service naar ons of naar het service centrum van het betreffende merk moet voor controle, reparatie, omruil of service dan is uw retour altijd kosteloos en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! En natuurlijk de verzendkosten van het product naar u terug na omruil of reparatie zijn onder garantie bij ons ook altijd gratis! Heeft u product dus een defect of functioneert het niet naar behoren? Bel of email ons en wij gaan voor u aan de slag!

Lees meer: Garantie aanvraag

Altijd 14 Dagen Op zicht regeling voor ongebruikte artikelen

Bij ons geldt op elke product: nieuw of winkelmodel altijd 14 dagen op zicht. U mag in deze periode altijd de koopovereenkomst ontbinden. Of u toch liever een ander product wil kopen. Of dat u zich bedacht heeft. Of dat de kleur op de website misschien anders was dan in werkelijkheid. Het maakt niet uit, u kunt het product altijd zonder reden (mits natuurlijk in nieuwstaat) gewoon kosteloos retour sturen. Vraag simpelweg bij de klantenservice om een gratis retour label en u kunt het product gratis inleveren bij een afgifte punt bij u in de buurt. U kunt ook vanuit uw digitale factuur direct een retour aanvragen. Binnen 14 dagen na aankoop stuurt u dus altijd het product zonder kosten retour en krijgt u het hele aankoopbedrag retour.

Ongebruikte producten in nieuwstaat, en met alle onderdelen kunt u goed verpakt direct sturen naar

XLmusic.nl / Retour (.....bestelnummer hier schrijven)
Usselerveenweg 96
7546PJ Enschede

Stuur uw aankoop bewijs, of in ieder geval een briefje met uw bestelnummer mee in de doos of zet dit op het adres achter het woord retour, voor een zo snel mogelijke afhandeling. U stuurt het product zelf op via DHL.nl of Postnl.nl bijvoorbeeld. De verzendkosten, na een goed bevonden retour, krijgt u natuurlijk ook direct retour gestort!

Ongeopende/verkeerd bestelde producten

Is het product ongeopend dan kunt u bij ons ook direct een servicelabel aanvragen en het product direct gratis retour sturen.

Uitzonderingen retour/14 dagen opzicht

Voor onze 14 dagen opzicht regeling zijn enkele uitzondering. Hiervan zijn altijd uitgesloten. Batterijen, software die geinsalleerd is, producten die speciaal voor u besteld of op maat gemaakt zijn en hygienische producten zoals windscreen en microfoons.

Retour storting binnen 14 dagen

Na ontvangst van de retour en controle van het product, (Nieuwstaat, volledigheid) wordt het bedrag meestal binnen enkele werkdagen retour gestort op uw rekening. In ieder geval altijd binnen 14 dagen.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 DJDiscount.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.