30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnen,paypal
ControllersMIDI/KeysHeadphonesDJSpeakersDJ MixersTransportDJ InterfaceDraaitafel/CDSoftware/AppKabelsDJ Set LiveDJ Studio

Studio Speaker

  • Type05 HEDD
  • RESOLV SE5 Samson
  • Resolv RXA5 Samson
  • Type07 HEDD
  • Studio GT Samson

Studio Speaker Top 3 accessoires

  • Studio Speaker Stand
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Studio speakers, ook wel monitor speakers of actieve monitor speakers, zijn speakers die ontzettend precies en neutraal klinken. Een hele goede studio speaker doet eigenlijk niets anders dan het geluid zo precies mogelijk weergeven. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een normale audio of hifi speaker die er ook nog leuk moet uit zien, of die in een ruimte gewoon lekker moet klinken. En lekker klinken kan dus betekenen dan het geluid in verhouding meer bas heeft of teveel mid of hoog heeft.

Studio Speaker Set Kopen

Een studio speaker set koop je als muzikant, DJ, Producer of muziekliefhebber dus niet om gewoon lekker muziek mee te luisteren. Dat kan natuurlijk wel perfect als je van zo puur mogelijk houdt! Maar een studio monitor is vooral bedoeld om zo precies mogelijk weer te geven wat je aan het opnemen, mixen of bewerken bent. Je koopt dus een instrument om precies te kunnen horen wat je aan het bewerken bent. Zie het als een microscoop met super helder glas ten op zichte van een zonnebril. Goede studio monitoren zijn er al vanaf 100 euro. Deze zijn prima als je geen groot budget hebt. Het nadeel van deze wat goedkopere studio speakers is dat ze vaak iets minder transparant zijn, iets minder puur en iets meer ruis hebben. De duurdere vanaf 400 euro per stuk ongeveer zijn al weer een stuk beter. Maar houdt er wel rekening mee dat niet iedereen die net met studio monitors begint dit niet direct hoort. (behalve de ruis dan) Dus wil je net beginnen en wil je nog niet de investering doen, dan zijn de voordelige studio monitor speakers voor een paar jaar wel voldoende. Wil je direct goede speakers kies dan voor bijvoorbeeld de Hedd Type05 of vergelijkbare speakers en je kunt jaren vooruit aangezien deze speakers echt richting het maximale mogelijke zitten.

Meer DJ controllers/headphones/geluidsapparatuur

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 DJDiscount.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.