30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending vanaf €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
4350 in Nederland, 2300 in Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,rembours,paypal
EMAIL
053 8 001 002 033 20 111 44
Keurmerk webwinkel
Controllers MIDI/Keys Headphones DJSpeakers DJ Mixers Transport DJ Interface Draaitafel/CD Software/App Kabels DJ Set Live DJ Studio

Novation LaunchPad - Prijzen/Versies/Advies

De Novation launchpad is de nummer 1 MIDI controller. Het is niet voor niets de nummer 1 controller omdat het een echte midi controller is die voor van alles te gebruiken is. Dus niet alleen voor DJs en muzikanten die een live instrument zoeken. Maar ook als instrument en als controller om bijvoorbeeld remixen te maken in de studio.

Nieuwe launchpad

De orginele launchpad is inmiddels vervangen door de Launchpad S. Deze is bijna hetzelfde als het orgineel dus 64 trigger pads, maar dan met nog fellere leds in 3 kleuren, en echt USB plug en play. Daarnaast is er nu ook de Launchpad mini. Bijna hetzelfde als de professionele launchpad S, maar dan kleiner en een stukje goedkoper. Daarnaast is er nu ook de Launchpad Pro


LaunchControl

Uitbreiden van de launchpad is heel gemakkelijk. Je kunt natuurlijk meerdere launchpads gebruiken. Maar ook bijvoorbeeld een handige launch control er bij aan sluiten zodat je ook knobs hebt om filters en effecten te bedienen. Vergelijkbaar met natuurlijk een traditionele DJ mixer, alleen dan nu nog veel meer en veel handiger in combinatie met je Launchpad omdat je ze per track en kanaal kan gebruiken bijvoorbeeld. En je kunt natuurlijk zelf instellen in ableton live waar je ze voor zou willen gebruiken!

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 DJDiscount.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.