XL
INFODESK
(9-17u)
033-2011144
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Keurmerk webwinkel

Novation LaunchPad - Prijzen/Versies/Advies

De Novation launchpad is de nummer 1 MIDI controller. Het is niet voor niets de nummer 1 controller omdat het een echte midi controller is die voor van alles te gebruiken is. Dus niet alleen voor DJs en muzikanten die een live instrument zoeken. Maar ook als instrument en als controller om bijvoorbeeld remixen te maken in de studio.

Nieuwe launchpad

De orginele launchpad is inmiddels vervangen door de Launchpad S. Deze is bijna hetzelfde als het orgineel dus 64 trigger pads, maar dan met nog fellere leds in 3 kleuren, en echt USB plug en play. Daarnaast is er nu ook de Launchpad mini. Bijna hetzelfde als de professionele launchpad S, maar dan kleiner en een stukje goedkoper. Daarnaast is er nu ook de Launchpad Pro


LaunchControl

Uitbreiden van de launchpad is heel gemakkelijk. Je kunt natuurlijk meerdere launchpads gebruiken. Maar ook bijvoorbeeld een handige launch control er bij aan sluiten zodat je ook knobs hebt om filters en effecten te bedienen. Vergelijkbaar met natuurlijk een traditionele DJ mixer, alleen dan nu nog veel meer en veel handiger in combinatie met je Launchpad omdat je ze per track en kanaal kan gebruiken bijvoorbeeld. En je kunt natuurlijk zelf instellen in ableton live waar je ze voor zou willen gebruiken!

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 DJDiscount.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.